Parc auto – calitate și siguranță la Auto Dan

Auto Dan SRL, parc auto de vânzări mașini second hand, este locația unde ne găsiți, iar calitatea serviciilor de care dăm dovadă mereu sunt făcute pentru a putea fi atenți la cât mai multe detalii. Mașinile care sunt achiziționate de noi, le cunoaștem întotdeauna proveniența, și facem tot ce ne stă în putință pentru ca toți clienții care ne trec pragul să plece mulțumiți.

Suntem o firmă veche pe piață, cu reprezentanți mereu deschiși și disponibili pentru a asculta părerile fiecărui client, ca într-un final toată lumea să fie mulțumită.

Pentru că mereu avem o gamă largă de autoturisme aflate în stoc, venim în sprijinul clienților cu cele mai bune și de calitate mașini trecute printr-un control riguros și profesionist.

Parc auto

Pe piața auto din ce în ce mai instabilă, Auto Dan SRL, încearcă să-și impună o calitate superioară a serviciilor prestate, care duc la o dezvoltare reală an de an. Pentru că primim câteodată și critici, acest lucru ne determină să fim mai eficienți, și să oferim mai multă calitate, prin oferte mai bune și mai sigure pentru a întâmpina nevoile clienților.

Parc auto –  mașini de calitate

Suntem o firmă care dorește să economisească timpul fiecărui client, timp care s-ar putea pierde cu cele deplasările de la un dealer la altul. Prezentările cu mașini rulate de cea mai bună calitate și cu oferte cât mai avantajoase, fac ca reprezentanții firmei Auto Dan SRL, să-și dedice întreaga activitate și capacitate de acțiune pentru ca tu să beneficiezi de mașina dorită.

Dacă în parcul nostru auto nu ai găsit mașina dorită, noi, îți putem aduce la comandă pe cea aleasă de tine conform specificațiilor și nevoilor tale.

Pentru că dorim ca fiecare client să plece mulțumit de la noi, le oferim mașini trecute prin verificări tehnice cu foarte mare rigurozitate.

În speranța că te-am convins, te așteptăm în parcul nostru auto.