Măsline – un aliat de nădejde pentru a slăbi sănătos

Consumul de măsline este un obicei foarte sănătos şi este aur curat pentru organismul tău. Deşi gustul lor este puţin amărui, după ce vei descoperi beneficiile pe care le aduce organismului tău vei avea multe motive pentru care să le incluzi în alimentaţie. În lume există sute de tipuri de măsline, unele mici şi verzi altele mari şi negre iar până când ajung pe rafturile magazinelor trec printr-un proces de prelucrare deoarece în stare crudă nu sunt comestibile.

De ce este bine să consumi măsline chiar şi când vrei să slăbeşti?

Atunci când vine vorba despre diete sunt adesea puse pe locul doi deoarece sunt considerate a fi bombe calorice datorită faptului că au un conţinut ridicat de sare şi favorizează retenţia apei. Însă, dacă vei consuma măsline în cantităţi controlate pot să fie un aliat de nădejde şi în curele de slăbire.

Numărul de calorii al măslinelor este mic aşadar nu se poate spune că ar putea cauza multe probleme atunci când ţii o dietă. Consumul de măsline reduce nivelul colesterolului rău şi împiedică să asimileze grăsimile nesănătoase care pot forma depozite adipoase inestetice. Reprezintă cea mai bună sursă de grăsimi sănătoase. Un alt motiv pentru care este indicat să incluzi consumul de măsline în dieta pe care o ţii este că au un indice glicemic mic. Au capacitatea de a furniza energie constantă, de lungă durată şi fără să îţi crească nivelul de zahăr din sânge. Un indice glicemic ridicat provoacă foame la scurt timp după ce ai mâncat şi astfel apare tentaţia de a acumula noi calorii mai puţin sănătoase, lucru pe care doreşti să îl eviţi mai ales atunci când ţii dietă.

Alt advertorial SEO : Parfumuri arăbeşti, o colecţie de arome de lux de la Amunis

măsline

Alege din varietatea de sortimente naturale şi de calitate de la Mar de Olivos

Pentru a fi eficiente în dieta ta, este recomandat să consumi măsline în cantităţi mici deoarece sodiul din ele poate să îţi saboteze planul. De exemplu, atunci când adaugi câteva măsline într-o salată vei avea parte de o serie de beneficii extraordinare pentru sănătate şi vei putea să îţi asiguri un aport nutriţional foarte bun. Dacă ai în plan să achiziţionezi măsline cât mai naturale care să îşi păstreze intacte calităţile nutriţionale fără să fie procesate în exces, atunci vei putea să găseşti multe sortimente de calitate în magazinul online www.mardeolivos.ro.

Următorul articol SEO : Covoraşe auto – un accesoriu indispensabil pentru maşină