Mașini la comandă – acte necesare pentru înmatriculare

Una dintre cele mai importante etape este să înmatriculezi modelele de mașini la comandă achiziționate. Fără să îndeplinești această procedură legală nu vei putea circula pe autostradă și te vei expune la foarte multe riscuri. Tocmai de aceea, pe întreg parcursul procesului de achiziție este important să fii atent ca mașina să nu fie scoasă din uz și să verifici istoricul acesteia. În caz contrar vei risca să ai probleme.

Ce trebuie să știi despre înmatricularea de mașini la comandă?

După ce ai parcurs toți pașii necesari pentru a aduce mașina în România din străinătate, pentru înmatriculare vei avea nevoie să aduni toate documentele esențiale într-un dosar și să mergi la poliție. Pentru înmatriculare vei avea nevoie de actele mașinii, contractul de vânzare – cumpărare în original, dovada inspecției ITP, copia contractului de asigurare dar și multe alte documente pe care este recomandat să le verifici anterior depunerii dosarului pentru a te asigura că totul este în regulă și nu faci același drum de două ori. Desigur, vor exista și anumite costuri pe care va trebui să le suporți din propriul buzunar, costuri pe care trebuie să le iei în calcul încă din momentul constituirii bugetului alocat pentru a cumpăra mașini la comandă.

mașini la comandă

Apelează la profesioniști pentru o achiziție fără griji

Dacă ai nevoie de ajutor în ceea ce privește alegerea și parcurgerea tuturor pașilor pentru a achiziționa mașini la comandă, atunci îți recomandăm să apelezi cu încredere la serviciile oferite de Auto Dan. Compania deține o platformă auto specializată pe website-ul www.auto-dan.ro unde vei putea să consulți modelele de autovehicule existente și să îți creezi o listă proprie cu toate așteptările pe care le ai de la viitoare ta mașină. Atunci când colaborezi cu profesioniști în domeniu vei putea evita cu succes toate riscurile asociate cu achiziționarea unei mașini second hand și te vei putea bucura de buna funcționalitate a acesteia pe termen lung.