Mașini în rate – tendințele pieței

Chiar dacă politicele ultimilor ani au fost de încurajare pentru achiziția mașinilor noi, cum ar fi programul rabla, există totuși o susținere și pentru achiziția de mașini în rate fie ele rulate sau noi.

Ținând cont că mulți dintre români vor să-și cumpere un autoturism, dar unii dintre ei nu se califică pentru a beneficia de un credit dintr-o instituție bancară, unii dealeri auto au încercat să le ofere și acestora o soluție, finanțând tranzacțiile.

Că să achiziționați un autoturism bun, pe care să îl folosiți mulți ani fără vizite frecvente la service, trebuie să vă orientați la un parc auto cu renume, și vă recomandăm RateAutoSh.

Noi apelăm la dealeri internaționali pentru achizițîi de mașini în stare foarte bună. Pot spune că suntem privilegiați să fim primii care află de mașini de import scoase la vânzare de companii de renume. Vă recomandăm să fiți atenți la partenerul de finanțare auto în rate pe care îl alegeți. Noi vă oferim posibilitatea de a lucra cu cele mai bune bănci de pe piață sau cu cele mai bune instituții de credit care permit flexibilitate.

mașini în rate

Mașini în rate – RateAutoSh îți vine în ajutor

Plata în rate nu mai reprezintă o noutate, momentan există pe piață oferte avantajoase pentru plata în rate a mașinilor, uneori fără avans sau dobânzi, mai ales când aceste credite sunt oferite de diviziile de creditare ale dealerilor. Acest lucru face ca achiziția unei mașini în rate să fie aproape la fel cu plata în avans, însă pe o perioadă mai lungă de timp.

Specialiștii de la RateAutoSh recomandă analizarea celei mai bune metode de creditare a fiecărui client în parte. Vom avea în vedere și faptul că în cazul unui credit pentru mașini în rate, proprietarul automobilului va avea la dispoziție varianta rambursării anticipate a împrumutului. Nu ezita și contactează-ne chiar acum.