Livrare mâncare București, cu specific italian

Livrare mâncare București, cu specific italian, gratuit la domiciliu, de marți pana vineri in intervalul orar 11:00-23:00.Cu o gama variata de rețete originale italiene, Trattoria della Nonna este alegerea potrivita pentru o escapada culinara in Italia. In Italia, o trattoria este un mic local in care te poți bucura de preparate culinare autentice, fără toată formalitatea restaurantelor clasice. După cum si sugerează si numele trattoria della nonna, mâncarea noastră este pregătita exact ca in bucătăria bunici.Si nu orice bunica! Bunicuța tuturor din Italia, ce ne trimite tot ce este mai bun chiar la noi acasă.Ți-am făcut pofta? Atunci nu mai ezita! Livrare mâncare București cu specific italian, de la bunica. 

Preparatele noastre culinare, deliciu pentru papilele gustative

Atunci când vorbim de gastronomia internaționala, una dintre cele mai apreciate bucătari din lume este ceea italiana. Deși este renumita la nivel global pentru preparate precum pizza si paste, bucătăria italiana este una vasta. Noi suntem varianta ideala, cu preparate italiene, oriunde in București. Fie ca ești la birou sau in confortul propriei locuințe, Italia poate veni la tine cu ajutorul nostru. Cu toți avem nevoie de momente de relaxare, fără grija gătitului, curățeniei de după si a cumpărăturilor. Noi venim in ajutorul tău cu preparate gustoase si te scăpam si de grija gătitului si a cumpărăturilor.

Livrare mâncare București

Varietate si gust incomparabil

Nu știi încă ce sa comanzi? La noi găsești orice preparat cu specific italian iți dorești, doar trebuie sa alegi. Fie ca iți dorești un meniu complet, de la aperitiv, pana la desert, ori ca vrei doar o porție de paste, la noi le găsești pe toate. Toate preparatele nostre sunt pregătite conform rețetelor originale de către bucătari noștri cu o experienta vasta in domeniu, Toate ingredientele noastre sunt proaspete, de ceea mai înalta calitate, doar de la distribuitori de top. Avem cel mai bun raport calitate-preț, din domeniul gastronomiei italiene.