Lentile progresive – remediul vederii. Află acum

Presbiopia apare după vârsta de 40 de ani, și cu toate că nu există metode de prevenire a acestei afecțiuni, există totuși metode de tratare, iar din fericire, ochelarii de vedere au devenit un accesoriu la modă, iar cei mai recomandați de medicii oftalmologi pentru corectarea presbiopiei sunt cei cu lentile progresive.

Aceste lentile asigură o vedere clară și confort în mod continuu și la orice distanță, dar au și anumite dezavantaje care acum sunt mult diminuate de noile tipuri de lentile progresive personalizate. Acestea țin cont de necesitățile specifice și comportamentul specific al unui purtător în scopul obținerii unui design personalizat.

Lentilele progresive pot fi montate pe orice tip de ramă, din metal, plastic sau titan, design-ul nemaifiind o problemă.

Lentile progresive

Lentile progresive – prescriere medicală

Prescrierea lentilelor progresive necesită o atenție specială, fiind extrem de important ca medicul să facă o consultație detaliată pentru a se stabili exact mediul în care lucrezi, ce activități desfășori, ce sporturi practici. Lentilele progresive pot fi prescrise la majoritatea pacienților, există însă cazuri speciale, ce necesită atenție specială în prescrierea și recomandarea tipului de lentile.

Avantajul lentilelor progresive este reprezentat prin faptul că nu mai trebuie să purtați două perechi de ochelari, ele fiind mai eficiente decât cele monofocale, deoarece purtarea alternativă a două perechi de ochelari poate deveni obositoare. Pentru o persoană activă, o singură pereche de ochelari este ideală, iar cu ajutorul unor lentile progresive de bună calitate, veți putea să priviți obiecte aflate la distanțe diferite, fără probleme.

Pe lentilele progresive există zona de citit, în partea de jos, zona de distanță în partea de sus și o zonă intermediară pentru semidistanță.

Pentru o vedere clară vă recomandăm lentila progresivă personalizată de cea mai bună calitate, care oferă claritate și confort maxim precum și o orientare vizuală rapidă, pe care le găsiți, împreună cu o gamă largă și diversificată de rame de ochelari, la magazinul nostru online avisia.ro.