Geci piele naturală bărbați – cum să le păstrezi?

Deși modelele de geci piele naturală sunt versatile și pot să fie purtate indiferent de ocazie, acestea ajung să fie depozitate în timpul verii până când vine din nou momentul pentru a fi purtate. Totuși, condițiile de depozitare contează foarte mult pentru ca acestea să se poată păstra în stare bună pentru mulți ani. Așadar, îți vom oferi câteva sfaturi utile pentru a putea păstra aceste gecile din piele în condiții cât mai bune.

Cum să întreții modelele de geci piele naturală?

Contrar așteptărilor, atunci când vine vorba de geci piele naturală pentru bărbați, acesta nu necesită un proces anevoios pentru a se putea păstra într-o stare cât mai bună. Dacă oferi puțină atenție locului în care alegi să o depozitezi, atunci va rămâne intactă nu doar pentru un singur sezon. În primul rând, este recomandat să eviți să depozitezi geci piele naturală în locuri cu umiditate crescută deoarece este un material de proveniență animală care poate mucegăi și nu o vei mai putea purta. Pe cât posibil, protejează haina de praf iar dacă s-a întâmplat deja acest lucru, atunci o poți curăța cu o cârpă umedă. Pentru cele mai optime condiții de păstrare investește într-o husă de protecție mai ales dacă știi că nu o vei purta pentru un timp îndelungat.

geci piele naturală

Pentru a proteja geaca mai poți folosi și o cremă specială destinată hidratării pielii pentru a evita crăpăturile. Nu este nevoie să faci asta des iar o aplicare la finalul fiecărui sezon este suficientă. Poartă-le cu grijă și evită accesoriile care o pot deteriora.

Cumpără de la Iris Boutique cele mai deosebite modele

Acum că știi cât de simplu este să întreții geci piele naturală tot ce trebuie să mai faci este să adaugi un model în garderoba ta. Vei putea găsi modele de calitate pe website-ul www.iris-boutique.ro la cele mai bune prețuri de pe piață.