Găzduire website: 3 criterii pentru a face cea mai bună alegere

Alegerea unei firme de găzduire web potrivite, căreia să îi încredințezi website-ul tău nu este întotdeauna ușoară. Există numeroase criterii de care să ții cont, pentru a te asigura că faci cea mai bună alegere, iar casa ta online este pe mâini bune.

Iată 3 criterii menite să te ajute să faci cea mai bună alegere în selectarea unei firme de găzduire web.

Găzduire web cu uptime de 99,9%

Website-ul tău este precum casa ta din mediul online, în care potențialii clienți pot păși pentru a afla mai multe despre activitatea ta. Tocmai de aceea website-ul tău trebuie să fie permanent online, iar pentru a fi posibil acest lucru ai nevoie de o firmă de găzduire web cu un uptime de cel puțin 99,9%.

Fară un uptime de peste 99.9% site-ul tău nu va fi disponibil, iar tu vei irosi bani și vei pierde clienți valoroși. Webteam.ro iți oferă servicii de găzduire cu un uptime de 99,9%, tocmai pentru că știe cât este de important pentru tine să fii disponibil online în permanentă.

Alt advertorial SEO : Uși de interior pentru o casă de vis cu Micasa

găzduire

Suport tehnic 24/7

La orice moment din zi și noapte vei avea nevoie de suport tehnic pentru website-ul tău. Atunci când alegi o firmă de web hosting, asigură-te că iți pune la dispoziție suport 24/7. Problemele tehnice sunt neprevăzute și nu suportă amânare.

Cu o echipă care iți este mereu alături, gata să te ajute, poți avea un site funcțional indiferent de situație.

Reputația companiei

Reputația companiei cântărește mult în luarea unei decizii, chiar și atunci când ai nevoie de servicii de hosting.

Dacă te-ai hotărât asupra unei companii de găzduire web, caută informații online, fie pe forumuri, fie pe rețelele de socializare, pentru a învăța din experiența celor care au beneficiat de serviciile pe care le oferă.

Va fi mult mai ușor să iei decizia corectă atunci când ești bine informat!

Următorul articol : Repatriere decedați