Costume damă – cum să le porți în stiluri diferite?

Cel mai nou trend al momentul este reprezentat de purtarea de costume damă. Acestea sunt ideale în foarte multe situații iar dacă știi cum să le porți atunci vei fi remarcată cu siguranță. Mai ales dacă alegi un model într-o nuanță vibrantă, atunci vei putea obține trei tipuri de look-uri diferite în funcție de situația pentru care ai nevoie de o vestimentație care să inspire.

Costume damă purtate în trei stiluri diferite

Dacă ești adepta stilului casual, poți purta costume damă în combinație cu un tricou basic alb sau negru, o pereche de sneakers albi simpli. Această combinație este perfectă pentru birou, la cumpărături sau la o cafea cu prietenele tale. Pentru momentele în care ai nevoie de o ținută elegantă, atunci poartă costumul cu o pereche de pantofi cu toc și accesorii strălucitoare care să scoată în evidență calitățile look-ului tău.

costume damă

Modelele de costume damă se potrivesc cel mai bine la birou. Poți opta pentru combinația clasică: un costum, o maletă sau o bluză, o pereche de pantofi cu toc și o geantă perfectă pentru a depozita în interior toate lucrurile importante pentru tine. Un costum este o investiție care poate să te salveze din foarte multe situații, mai ales atunci când nu știi ce să porți. Recomandarea noastră este să investești într-un costum de calitate pe care să îl poți purta în diverse ocazii.

Completează-ți garderoba cu haine de calitate de la Deppo

Costume damă de calitate vei putea găsi pe website-ul www.deppo.ro, un magazin online care pune accentul pe comercializarea pieselor vestimentare atent selectate în pas cu tendințele actuale. Un costum îți permite să creezi combinații vestimentare atât de diversificate încât nu va fi complicat să găsești ceva perfect pentru diverse ocazii. Pentru mai multe informații despre fashion, inspirație dar și idei bune pentru a găsi ținutele potrivite, intră pe website-ul de mai sus și achiziționează tot ce ai nevoie pentru a-ți completa garderoba.