Cabine de duș de lux de la Pro-era

Cauți cabine de duș pentru baia ta? La magazinul online Pro-era.ro găsești cea mai variată gamă de cabine de duș, cu aspect luxos. Finisaje aurii, negre și transparente, toate acestea în design-ul cabinelor de duș de pe Pro-era.ro. Vei găsi acolo și obiecte sanitare din ceramică sanitară precum, vase de wc, cabine de duș, căzi, lavoare și accesorii pentru baie.

Indiferent de design-ul de interior abordat în baia ta, obiectele sanitare de la Pro-era.ro se potrivesc oriunde. Poți alege finisaje negru mat, auriu, transparent sau chiar și bambus. Lavoare din bambus cu textură super fină se găsesc în colecțiile disponibile pe Pro-era.ro.

Așează în baia ta cele mai frumoase cabine de duș. Sunt create după ultimele trenduri și sunt atent finisate, până la cel mai mic detaliu, fără niciun defect din fabrică. Prețul este direct proporțional cu calitatea. Zgârieturile nu se prind ușor de sticla securizată a cabinei de duș. Curățarea ei se face super ușor și nu necesită detergenți puternici, de asemenea nu se prind pete. Cabinele de duș de la Pro-era.ro sunt făcute de designeri profesioniști, iar formele sunt finisate cu ajutorul celor mai moderne tehnologii.

cabine de duș

Cele mai frumoase cabine de duș – Pro-era.ro

Pentru a adăuga un plus de valoare locuinței tale, alege să îți înfrumusețezi baia cu obiecte sanitare de la Pro-era.ro. Cabinele de duș de la Pro-era sunt cele mai luxoase. Au un design modern și forme aparte. Fiecare linie ce definește forma cabinelor Pro-era este atent inserată și trasată, pentru ca aspectul lor să fie aproape de nivelul perfecțiunii.

Pentru o baie cu aspect modern, alege să montezi cabina de duș PRO ERA TESSA cu ușă culisantă  și set montaj inlcus. Transparentă, cu bări subțiri argintii la nivelul superior al peretelui cu ușă, cabina de duș TESSA aduce băii tale un strop de modernism. Intră acum pe site-ul Pro-era.ro și profită de transportul gratuit la orice comandă plasată.