Cabina de duș modernă schimbă design-ul băii

Cabina PROB123, cu pereți de duș transparenți, din sticlă securizată, este o alegere minunată pentru baia ta. Scapă de oboseală printr-un duș relaxant într-o baie modernă. 

Simplă și suficient de spațioasă, această cabină va îndeplini cu siguranță toate așteptările pe care le ai de la un astfel de produs. Frumoasă dar și deosebit de funcțională, cu profiluri din aluminiu, pereți din sticlă temperată, garnituri magnetice, mâner negru mat și o ușă pliabilă, PROB123 este cabina de duș căreia îi vei găsi cu greu vreun cusur. 

Iată numai câteva din caracteristicile care fac din acest model unul ce trebuie neapărat achiziționat: 

Sticla tratată, rezistentă 

Având pereți din sticlă securizată, temperată, cu o grosime de 8 mm, PROB123 are o calitate ireproșabilă. Aceasta respectă standardele de excelență PRO ERA, astfel încât să poți avea încredere: vei cumpăra o cabină de duș frumoasă, care va trece testul timpului. 

Alt articol de blog : Tot ce trebuie să ştii despre un lavoar baie

cabina

Înălțime & dimensiuni variate 

Modelul acesta de cabină are o înălțime de 193.5 cm, iar dimensiunile variază. Ești liber să alegi caracteristicile potrivite pentru baia ta. 

Curățare rapidă și eficientă 

Profită de tehnologia Nano Clean, pentru că produsul PROB123 are o acoperire specială, care îți permite să o cureți în doi timpi și trei mișcări. Nu este nevoie să petreci timp cu o sarcină obositoare precum frecatul sticlei cu tot felul de soluții, doar pentru a îndepărta calcarul. 

Profiluri și Garnituri pe gustul tău 

Deși cabina este minimalistă, ea este echilibrată de detaliile din aluminiu negru mat cum sunt aplicațiile de pe margini, mânerul, cât și mecanismul de prindere al ușii.

Instalare facilă

Aceasta poate fi instalată cu tavă de duș sau direct pe podea. Cabina are instalare universală, iar setul include un kit de montare astfel încât tu să fi lipsit de griji. 

Cumpărând acest produs beneficiezi de o garanție cu durata de 24 de luni. 

Vezi următorul articol de blog : Încălțăminte damă – accesoriul indispensabil într-o ținută