Auto SH Baia Mare – de ce este relevantă seria de sașiu?

Atunci când cumperi auto SH Baia Mare este foarte important să verifici istoricul autovehiculului pe care urmează să îl achiziționezi pentru a determina dacă nu a fost implicat în accidente din care au rezultat daune majore. Vânzătorul autoturismului second hand trebuie să îți furnizeze această serie iar dacă refuză acest lucru și insistă că mașina e bună și nu este necesar să o verifici atunci în mod clar poate să fie ceva în neregulă.

Rolul seriei de sașiu în achiziționarea de auto SH Baia Mare

Probabil știi deja că poți identifica o mașină după seria de sașiu dacă te uiți în talon sau în compartimentul de la motor, unde vei găsi plăcuța metalică pe care sunt ștanțate 17 caractere. În afară de aceste surse mai poți găsi seria de sașiu la baza parbrizului, pe stâlpul central al caroseriei, în partea laterală a portbagajului, în interiorul aripii frontale sau sub scaunul pasagerului.

auto

Primul rol esențial al seriei de sașiu atunci când cumperi auto SH Baia Mare este aceea să identifice dacă mașina poate circula legal pe drumurile publice pentru că aceste 17 caractere apar în cartea tehnică pe baza căreia se face inspecția tehnică periodică. Mai este importantă pentru a verifica istoricul mașinii și proveniența acesteia, cum ar fi dacă a fost furată, dacă are kilometrajul modificat sau a avut accidente majore care au necesitat reparații.

Auto Dan, o platformă online cu mașini second hand de calitate

Este foarte important să te asiguri că toate lucrurile sunt în ordine atunci când cumperi auto SH Baia Mare pentru a te putea bucura cât mai mult timp de achiziția făcută. Mașini care au fost bine întreținute și nu prezintă probleme, pot să fie găsite pe website-ul www.auto-dan.ro. Aceasta este o platformă unde vei putea achiziționa în siguranță și în cele mai bune condiții mașini second hand care te vor putea servi pentru mulți ani.